Повідомлення: 1583
Подякував(а):1697 раз. Подякували:875 раз.
Репутація:54 [ ? ]
З Вашого дозволу,дорогенька
Dead_Hope написав:
Сюди будь-ласка тексти ваших улюблених пісень. (Неважливо якою мовою). Можна власні тексти. Можна до тексту і пісню
_________________ Женщина слабее всего, когда любит, и сильнее всего, когда любима.
Mirzelle
Додано: 03 березня 2012, 16:22
Главный модератор
Вік: 36
Повідомлення: 451
Подякував(а):293 раз. Подякували:565 раз.
Репутація:27 [ ? ]
Adele - Someone Like You
I heard that you're settled down That you found a girl and you're married now. I heard that your dreams came true. Guess she gave you things I didn't give to you.
Old friend, why are you so shy? Ain't like you to hold back or hide from the light.
I hate to turn up out of the blue uninvited But I couldn't stay away, I couldn't fight it. I had hoped you'd see my face and that you'd be reminded That for me it isn't over.
Never mind, I'll find someone like you I wish nothing but the best for you too Don't forget me, I beg I remember you said, "Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead, Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead, " Yeah
You know how the time flies Only yesterday was the time of our lives We were born and raised In a summer haze Bound by the surprise of our glory days
I hate to turn up out of the blue uninvited But I couldn't stay away, I couldn't fight it. I'd hoped you'd see my face and that you'd be reminded That for me it isn't over.
Never mind, I'll find someone like you I wish nothing but the best for you too Don't forget me, I beg I remember you said, "Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead." Yeah
Nothing compares No worries or cares Regrets and mistakes They are memories made. Who would have known how bittersweet this would taste?
Never mind, I'll find someone like you I wish nothing but the best for you Don't forget me, I beg I remember you said, "Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead."
Never mind, I'll find someone like you I wish nothing but the best for you too Don't forget me, I beg I remember you said, "Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead, Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead." Yeah
_________________ Dead Is The New Alive
Astrum
Додано: 03 березня 2012, 16:23
Частий гість
Вік: 29
Повідомлення: 144
Подякував(а):86 раз. Подякували:150 раз.
Репутація:17 [ ? ]
Depeche Mode – Enjoy The Silence
Words like violence Break the silence Come crashing in Into my little world Painful to me Pierce right through me Can't you understand Oh my little girl
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms Words are very unnecessary They can only do harm
Vows are spoken To be broken Feelings are intense Words are trivial Pleasures remain So does the pain Words are meaningless And forgettable
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms Words are very unnecessary They can only do harm
_________________ Тот, кто глядит вперед, в будущее, не может не понимать: мир не останется прежним.(с)
Kittan
Додано: 03 березня 2012, 17:35
Постійний житель
Вік: 31
Повідомлення: 279
Подякував(а):60 раз. Подякували:83 раз.
Репутація:6 [ ? ]
BEAT CRUSADERS - MOON ON THE WATER
Full moon sways Gently in the hight of one fine day
On my way Looking for a moment with my dear
Full moon waves Slowly on the surface of the lake
You were there Smiling in my arms for all those years
What a fool I don't know 'bout tomorrow What it's like to be Ah...
I was fool Couldn't let myself to go Even though I fell The end
Old love affair Floating like a bird resting her wings
You were there Smiling in my arms for all those years
_________________ Говорят, музыканты - самый циничный народ
Eugeniusz
Додано: 09 березня 2012, 17:58
Постійний житель
Повідомлення: 243
Подякував(а):85 раз. Подякували:105 раз.
Репутація:15 [ ? ]
Оренбургский Пуховый Платок В этот вьюжный и ласковый вечер, Когда снежная мгла вдоль дорог, Ты накинь, дорогая, на плечи Оренбургский пуховый платок.
Ветер шарит, как странник, по ставням, За окном завывает метель. Для тебя самовар я поставлю, Для тебя отогрею постель.
В это час одинокий, вечерний Мне с тобой хорошо говорить. Как мне хочется лаской дочерней Все морщинки твои удалить.
Чтобы ты в эту ночь не скорбела, Прогоню от окошка пургу. Сколько б я тебя, мать, ни жалела, Все равно пред тобою в долгу.
Пусть буран все сильней свирепеет, Мы не пустим его на порог, И тебя, моя мама, согреет Оренбургский пуховый платок.
_scorpio_
Додано: 09 березня 2012, 18:45
Администратор
Вік: 36
Повідомлення: 1733
Подякував(а):318 раз. Подякували:520 раз.
Репутація:25 [ ? ]
offtop: жаль что без аккордов)
Додано: 14 березня 2012, 18:52
Модератор
Повідомлення: 211
Подякував(а):336 раз. Подякували:175 раз.
Репутація:14 [ ? ]
тіки хотів створити цю тему , а вона виявляється вже є )))
Текст песни Тостер - Їсти дай
Музика Джона Лєніна, слова Рінго Сталіна Їсти дай! Ми від вчора не обідали, Не вечеряли й не снідали, прийди скоріш і їсти дай.
Булку дай! Пиріжок гарячий ліверний. Хай від щастя душу виверне - він в тебе є, ти не ховай.
Приспів: Дай нам хоч частинку того, що сам їси. Може знов тобі віддамо всі голоси.
Пити дай! Почастуй мене перцівкою, Бо втруївся буракинкою, чоло болить, ну хоч здихай.
Пива дай! Розливного та пляшкового, Лиш свого, а не фірмового, нема ж валюти, ти ж совість май.
Приспів: Дай нам щось таке, що не дав нам Горбачов. Може через шлунок прийде до нас любо-о-о-ов.
Жінку дай! Сексуальну й темпераментну. Пошукай там у парламенту, а цю мою ти сам кохай.
Гроші дай! Не дурні, а конвертовані, Бо як будем ненагодовані - з'їмо ж тебе, ти так і знай. З'їмо тебе, ти так і знай.
Їсти дай...
_________________ И самый лютый зверь жалости не чужд, я чужд значит я не зверь ...
Михалич_Я
Додано: 15 березня 2012, 17:02
Модератор
Noize MC - Это был дождь
Дождь стучится в окно, он будто просит войти. Он будто просит меня его за что то простить, И его слезы стекают по стеклянной щеке. Ну а я забиваю свой последний штакет, И свой последний стакан я сегодня допил. Я забыл что когда то кого то любил. И я убил в себе все, теперь дело за малым, Убить себя вовсе мне только осталось. Ну а дождь будет также стучатся в окно, Оставаясь за тонкой, стеклянной стеной. Я пройду вместе с ним, оставив лужи и слякоть, Слезы людей, которые будут плакать. И постучавшись в окно, на втором этаже, Дождь расскажет тебе что меня нет уже. И может быть тогда ты наконец все поймешь, Но я то уже пройду, пройду как этот дождь...
Стучу по твоей крыше, Но ты не услышишь, Ты как всегда ничего не поймешь, Но не стану я тише, Мои капли напишут на твоем окне "Это был дождь..."
Я буду стучаться и проситься к тебе. Я буду шуметь в водосточной трубе, И заплакав от невыносимой тоски, На грязной воде я оставлю круги. Я буду стекать с крыш высоких домов, Сотни раз умирая за большую любовь, И каждый раз разбиваясь о мокрый асфальт, Но врятли кому то меня будет жаль. Ведь никто не узнает лица моего, И во влажных глазах не прочтет ничего. Цвета которых ты так не любила, Ну а теперь уже вовсе забыла. Ты не слышишь меня, когда я говорю, И даже если я несколько раз повторю, Ты всё равно не услышишь, и как всегда не поймешь, Ещё бы, я ведь теперь - просто дождь...
Стучу по твоей крыше, Но ты не услышишь, Ты как всегда ничего не поймешь, Но не стану я тише, Мои капли напишут на твоем окне "Это был дождь..."
Осенью, в день нашей первой встречи, Я тихо заплачу на твои плечи. Ну а ты снова спрячешь себя под зонтом. О да, я жалею что я стал дождем. И я превращусь в злой сильный ливень, От мысли что я тебе настолько противен. Ну а ты в который раз ничего не поймешь. Ну смотри, я люблю тебя! Я - дождь!
Стучу по твоей крыше, Но ты не услышишь, Ты как всегда ничего не поймешь, Но не стану я тише, Мои капли напишут на твоем окне...
_________________ И самый лютый зверь жалости не чужд, я чужд значит я не зверь ...
Brute
Додано: 22 березня 2012, 17:39
Щось писав
Вік: 32
Повідомлення: 17
Подякував(а): 0 раз. Подякували:19 раз.
Репутація:4 [ ? ]
Nicole Scherzinger&Sean Garret-Whatever You Like [Sean Garrett:] Ladies and gentlemen (Whop Whop) I know what you want (Whop Whop) She hot as a stove (Whop Whop) Her name is Nicole
[Nicole:] I'll do whatever you like I'll do whatever you like I can do, I can do I'll do, I'll do whatever you like
What you want?
I'll do whatever you like I'll do whatever you like I can do, I can do I'll do, I'll do whatever you like
Boy, you want my body Wanna ride it like a Harley Once or twice around the block I bet I'll have you saying ‘woh woh' First stop, let me pop Drop like a helicop Pay attention on me While I show you the scenario You charming me boy Yeah boy, you're charming me Just like this beat is gonna do on the radio Damn I thought you knew me by way you're talking to me You get any closer to me Then I might just have to let it go Something bout that cocky thing, You got me wanna see what's really going on
(Ladies an gentlemen) I 'll do the thing, I'll do the thing you wanna (I know what you want) I'm gonna do, do anything you wanna (She hot as a stove) I'll do the thing, I'll do the thing you wanna (Her name is Nicole) I'm gonna do, do anything you wanna I'll do whatever you like I'll do whatever you like I can do, I can do I'll do, I'll do whatever you like
I'll do whatever you like I'll do whatever you like I can do, I can do I'll do, I'll do whatever you like
Yeah Yeah Yeah Work it out girl
Make a bed You put the cat in the nap I'll tell you what side I get, all night lover
See the cheek Wanna see me make it speak Watch it while mommy teach ya I won't stutter
I can tell you ain't never had a touch Hood up while I show this much, I'll do that for ya
Playing a step Promise i can make it rain Lemme see that sugаr, king You like that, don't cha
Something bout that cocky thing You got me wanna see what's really going on
(Ladies an gentlemen) I'll do the thing, I'll do the thing you wanna (I know what you want) I'm gonna do, do anything you wanna (She hot as a stove) I'll do the thing, I'll do the thing you wanna (Her name is Nicole) I'm gonna do, do anything you wanna
I'll do whatever you like I'll do whatever you like (There it go your dealing with the real deal baby) I can do, I can do I'll do, I'll do whatever you like (I'm not one of those rapper guys)
I'll do whatever you like I'll do whatever you like I can do, I can do (Hold up you better tell em) I'll do, I'll do whatever you like
[TI:] See me in the back Chick like that Get you to run around But I can hit it like that
Ask anyone around I'm the shit like that Eat it, beat it, till it's swollen You gonna need an icepack
I'll tell her big thang poppin' Let me hear you say that Lay back, play that, Purp Kush blowing in the Maybach
Work my company Three year and you're wanting me Imagine what they done to me On top of me, up under me
Accept no imitation baby Other can't be hatin' And they'll be all in ya face I mean all in the wussy
See, I can take you on vacation A weekend ball in the A You hit me up four in the mornin' What you callin' to stay, shawty
[Nicole:] Something bout that cocky thing You got me wanna see what's really going on
(Ladies an gentlemen) I'll do the thing, I'll do the thing you wanna (I know what you want) I'm gonna do, do anything you wanna (She hot as a stove) I'll do the thing, I'll do the thing you wanna (Her name is Nicole) I'm gonna do, do anything you wanna
I'll do whatever you like I'll do whatever you like I can do, I can do I do, I do whatever you like
I'll do whatever you like I'll do whatever you like I can do, I can do Wait a minute, motherf**ker
[Sean Garrett:] I've been looking all night, Wanna kiss it one time Mommy do what you like Go head pull it pull it pull it pull it
[Nicole:] First you gotta get right I can love you long time I become a big crime Then I'll pull it pull it pull it pull it
[Sean Garrett:] Once she wind it uptight I promise a goodnight Girl, you're gonna sleep tight When I pull it pull it pull it pull it
[Nicole:] Wanna look at your eyes When you get the big prize Gonna give it up kind When I pull it pull it pull it pull it
Приєднані файли:
_________________ If I want to say "fuck you", I'll say "FUCK YOU"
Kote
Додано: 30 березня 2012, 11:37
Щось писав
Повідомлення: 40
Подякував(а):36 раз. Подякували:38 раз.
Репутація:4 [ ? ]
Sky Is Over Serj Tankian Everybody knows, Everybody knows, That you cradle the sun, sun Living in remorse, Sky is over,
Don't you want to hold me baby, Disappointed, going crazy,
Even though we can't afford The sky is over, Even though we can't afford The sky is over, I don't want to see you go, The sky is over Even though we can't afford The sky is over,
Behind closed eyes lie The minds ready to awaken you, Are you at war with land And all of its creatures, Your not-so-gentle persuasion Has been known to wreck economies Of countries, of empires, the sky is over,
Don't you want to hold me baby, Disappointed, going crazy,
Not even from the sun, Not even from the sun Not even from the sun, Don't you want me to run,
Even though you can't afford The sky is over, Even though we can't afford The sky is over, I don't want to see you go, The sky is over Even though we can't afford The sky is over, I don't want to see you go, The sky is over Even though we can't afford The sky is over, I don't want to see you go, The sky is over Even though we can't afford The sky is over, The sky is over us.
Non-existent
Додано: 30 березня 2012, 16:09
Профі
Повідомлення: 348
Подякував(а):147 раз. Подякували:386 раз.
Репутація:30 [ ? ]
МЕЛЬНИЦА – ДВЕРИ ТАМЕРЛАНА
По лазоревой степи Ходит месяц молодой, С белой гривой до копыт, С позолоченной уздой.
Монистовый звон Монгольских стремян - Ветрами рожден И ливнями прян. Из кувшина через край Льется в небо молоко; Спи, мой милый, засыпай, Завтра ехать далеко. Рассвета искал - Ушел невредим, Меня целовал Не ты ли один? Как у двери Тамерла- Новой выросла трава; Я ли не твоя стрела, Я ль тебе не тетива?
Ты - сердце огня, Ты - песня знамен, Покинешь меня, Степями пленен. Кибитками лун - В дорожный туман, Небесный табун, Тяжелый колчан; Чужая стрела, Луна - пополам, Полынь да зола - Тебе, Тамерлан. Тревожить ковыль - тебе - В других берегах, И золотом стыть - тебе - В высокий курган. А мне - вышивать Оливковый лен, Слезами ронять Монистовый звон; Обручью костра Навеки верна - Тебе не сестра, Тебе не жена.
_________________ Жизнь течет изнутри вовне. Следуя этой мысли, ты сам станешь истиной.
Михалич_Я
Додано: 30 березня 2012, 19:02
Модератор
Год Змеи - 10 дней я хотел бы жить дольше я хотел бы спеть больше только мир мне стал так тесен мне осталось жить дней десять десять дней это так много даже можно поверить в бога не нужна мне милость божья мне теперь уже всё можно
Припев: значит можно если мир стал так тесен значит нужно если жить осталось дней десять значит можно никого не бояться значит нужно уходить что бы остаться
значит можно говорить правду значит можно бить по морде падлу можно рассказать секреты значит можно нарушать запреты значит можно быть тупым и смелым и можно взять ружьё с прицелом а потом махнуть в столицу пострелять по известным лицам
Припев: значит можно если мир стал так тесен значит нужно если жить осталось дней десять значит можно никого не бояться значит нужно уходить что бы остаться
не успел я дописать песню мне осталось жить минут десять ну а тот кто ещё дышит эту песню может быть допишет ну а кто-то может быть скажет эта песня такая лажа ты поймёшь её тогда если жить останется дней десять
Non-existent
Додано: 07 квітня 2012, 00:43
Профі
Повідомлення: 348
Подякував(а):147 раз. Подякували:386 раз.
Репутація:30 [ ? ]
U2 – With or without you See the stone set in your eyes See the thorn twist in your side I wait for you
Sleight of hand and twist of fate On a bed of nails she makes me wait And I wait without you
With or without you With or without you
Through the storm we reach the shore You give it all but I want more And I'm waiting for you
With or without you With or without you I can't live With or without you
And you give yourself away And you give yourself away And you give And you give And you give yourself away
My hands are tied My body bruised, she's got me with Nothing to win and Nothing left to lose
And you give yourself away And you give yourself away And you give And you give And you give yourself away
With or without you With or without you I can't live With or without you
With or without you With or without you I can't live With or without you With or without you
Ты смотришь на меня холодным взглядом, Едва сдерживая раздражение, А я жду тебя.
Ловкое движение руки – и две судьбы сплелись в одну. Томимый ожиданием, я лежу в одинокой постели. И я жду без тебя.
С тобой или без тебя… С тобой или без тебя…
Преодолев шторм, мы достигаем берега. Ты отдаёшь всю себя, но я хочу большего, И я жду тебя.
С тобой или без тебя… С тобой или без тебя… Я не могу жить С тобой или без тебя…
Ты отдаёшь всю себя… Ты отдаёшь всю себя… Ты отдаёшь… Ты отдаёшь… Ты отдаёшь всю себя…
Мои руки связаны, Моё тело покрыто ранами. Ты сделала так, Что мне уже не выйти победителем, Но и проигрывать тоже нечего.
Ты отдаёшь всю себя… Ты отдаёшь всю себя… Ты отдаёшь… Ты отдаёшь… Ты отдаёшь всю себя…
С тобой или без тебя… С тобой или без тебя… Я не могу жить С тобой или без тебя…
С тобой или без тебя… С тобой или без тебя… Я не могу жить С тобой или без тебя… С тобой или без тебя…
_________________ Жизнь течет изнутри вовне. Следуя этой мысли, ты сам станешь истиной.
ToRRi
Додано: 28 квітня 2012, 16:48
Гість
Повідомлення: 51
Подякував(а):45 раз. Подякували:97 раз.
Репутація:13 [ ? ]
ABBA - The Winner Takes It All
I don't wanna talk About the things we've gone through Though it's hurting me Now it's history I've played all my cards And that's what you've done too Nothing more to say No more ace to play
The winner takes it all The loser standing small Beside the victory That's her destiny
I was in your arms Thinking I belonged there I figured it made sense Building me a fence Building me a home Thinking I'd be strong there But I was a fool Playing by the rules
The gods may throw a dice Their minds as cold as ice And someone way down here Loses someone dear The winner takes it all The loser has to fall It's simple and it's plain Why should I complain.
But tell me does she kiss Like I used to kiss you? Does it feel the same When she calls your name? Somewhere deep inside You must know I miss you But what can I say Rules must be obeyed
The judges will decide The likes of me abide Spectators of the show Always staying low The game is on again A lover or a friend A big thing or a small The winner takes it all
I don't wanna talk If it makes you feel sad And I understand You've come to shake my hand I apologize If it makes you feel bad Seeing me so tense No self-confidence But you see The winner takes it all The winner takes it all...
Astrum
Додано: 23 травня 2012, 15:57
Частий гість
Повідомлення: 144
Подякував(а):86 раз. Подякували:150 раз.
Репутація:17 [ ? ]
Scorpions Lorelei
There was a time when we sailed on together Once had a dream that we shared on the way There was a place where we used to seek shelter I never knew the pain of the price I would pay
You led me on with a cloak and a dagger And I didn't know you had made other plans You had me believe we were meant forever I really thought my heart would be safe in your hands
Lorelei My ship has passed you by And though you promised me to show the way You led me astray You were my lorelei What kind of fool was I Cause I believed in every word you said And now I wonder why Lorelei
There was a time when we held one another Baring our souls in the light of the flame Those were the days now I've lost my illusions Sometimes I wake in the night and I call out your name
Lorelei My ship has passed you by And though you promised me to show the way You led me astray You were my lorelei What kind of fool I was Cause I believed in every word you said And now I wonder why Lorelei
Now there's a light that shines on the river Blinding my eyes from so far away Shot through the heart but now I know better As hard as it is to resist the song that you play
Lorelei
_________________ Тот, кто глядит вперед, в будущее, не может не понимать: мир не останется прежним.(с)
Forsaken
Додано: 23 травня 2012, 16:17
Псих
Вік: 27
Повідомлення: 846
Подякував(а):23 раз. Подякували:96 раз.
Репутація:8 [ ? ]
Collide We have fallen, we have fallen again tonight Where do we go from here, when they're tearing down our lives? When all they want is, when all they want is for us to live in fear How long can we hold on? Can we hold on? Hold on!
There's something deep inside It keeps my faith alive When all you can do is hide from the fear That's deep inside of you Something to hold me close when I don't know There's something deep inside that keeps my faith alive
We are healing, but it's killing us inside Can we take a chance when faith and fear collide We can make it, step out and take it We can't live feeling so numb How long can we hold on? Can we hold on? Hold on!
Столкновение Мы упали, мы снова упали сегодня. Куда нам уйти отсюда, если они обрывают наши жизни? Когда всё, чего они нам желают, – это жизнь в страхе, Как долго мы сможем продержаться? Сможем ли мы продержаться? Держись!
Есть что-то глубоко внутри, Что не даёт надежде умереть, Даже когда всё, на что ты способен, – это прятаться от страха, Что живёт в твоей душе. Что-то укрывает меня, когда я не знаю, Есть что-то глубоко внутри, что помогает надежде выжить...
Излечившись, мы убиваем себя изнутри. Будет ли у нас шанс, когда столкнутся страх и надежда? Мы можем сделать это, прийти и забрать, Мы не сможем жить без чувств. Как долго мы сможем продержаться? Сможем ли мы продержаться? Держись!
Без_палевА
Додано: 23 травня 2012, 17:01
Модератор
Повідомлення: 1042
Подякував(а):142 раз. Подякували:272 раз.
Репутація:26 [ ? ]
Тени Свободы: Анархия - мать порядка
прадеда в сарае, саблю откопал я, пулемет,патроны, хоть руби дрова, а еще нашлося боевое знамя, где на черно-белой краске череп и слова:
анархия-мать порядка,свобода или хана! анархия-мать порядка,веселая страна!
страшный сон приснился, будто я напился, и врагу отечества, безжалосно стрелял, а потом погоня, и летели кони, и когда отстреливались радосно орав:
анархия-мать порядка,свобода или хана! анархия-мать порядка,веселая страна!
сколько идиотов, что стрелять охота, а система типа чтоб тебя парабатить, и порядка нету, и свободы нету, остается только эту песню голосить:
анархия-мать порядка,свобода или хана! анархия-мать порядка,веселая страна! анархия-мать порядка,веселая страна! анархия-мать порядка,свобода или хана!
Додано: 28 травня 2012, 07:16
Модератор
Повідомлення: 1042
Подякував(а):142 раз. Подякували:272 раз.
Репутація:26 [ ? ]
Йорш - Все панки попадают в рай Незнаю точно, Где ответы на вопрос искать В какой траве себя найдем Когда придеться засыпать Осенний вечер, Холодный вечер октября Цепь разорвал земных оков Ту что держала здесь тебя Цепь разорвал земных оков Ту что держала здесь тебя Цепь разорвал земных ок0в
Все панки попадают в рай дружище Тебе я правду говорю. Возьмем с тобой по пиву, Сигарет отыщем, Мы тоже будем там Ведь все мы вписаны в раю
Я знаю страшно Когда уходят в никуда Пустая станция метро Прыжок и влажные глаза Но там на небе Все те кто дорог и любим Герои прошлых лет нас ждут И мы уже стремимся к ним Герои прошлых лет нас ждут И мы уже стремимся к ним Герои прошлых лет нас ждУт
Все панки попадают в рай дружище Тебе я правду говорю. Возьмем с тобой по пиву, Сигарет отыщем, Мы тоже будем там Ведь все мы вписаны в раю
Все панки попадают в рАй
Додано: 28 травня 2012, 08:45
Псих
Вік: 27
Повідомлення: 846
Подякував(а):23 раз. Подякували:96 раз.
Репутація:8 [ ? ]
Realize that I can never win Sometimes I feel like I have failed inside Where do I begin My mind is laughing at me
Tell me why am I to blame on me Both will be the same, that's why I can never change this thing that's burning in me
I am the one who chose my path I am the one who couldn't last I feel the life pulled me free I feel you hate the change in me
Sometimes I can never tell If I got something that remains That's why I just hang in grief Or this I just let me think
Betrayed, I feel so insane I really tried I did my time
MarkiSa
Додано: 28 травня 2012, 19:10
Гість
Вік: 35
Повідомлення: 58
Подякував(а):30 раз. Подякували:55 раз.
Репутація:3 [ ? ]
Nickelback - Far Away
This time, This place Misused, Mistakes Too long, Too late Who was I to make you wait Just one chance Just one breath Just in case there's just one left 'Cause you know, you know, you know
[CHORUS] That I love you I have loved you all along And I miss you Been far away for far too long I keep dreaming you'll be with me and you'll never go Stop breathing if I don't see you anymore
On my knees, I'll ask Last chance for one last dance 'Cause with you, I'd withstand All of hell to hold your hand I'd give it all I'd give for us Give anything but I won't give up 'Cause you know, you know, you know
[CHORUS]
So far away Been far away for far too long So far away Been far away for far too long But you know, you know, you know
I wanted I wanted you to stay 'Cause I needed I need to hear you say That I love you I have loved you all along And I forgive you For being away for far too long So keep breathing 'Cause I'm not leaving you anymore believe it Hold on to me and, never let me go
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі