Форум міста Сміла

FORUM.SMELA.COM.UA - ЗАВЖДИ У КОЛІ ДРУЗІВ

Слов'яни?
так 63%[15]
ні 38%[9]
Всього голосів: 24
МОСКАЛІ – НЕ «рускіє» і НЕ слов’яни
Zarathustra [291] Офлайн
08 квітня 2012, 22:46
МОСКАЛІ – НЕ «рускіє» і НЕ слов’яни
Під такої назвою вийшла збірка статтей трьох авторів-українців різних поколінь, покликаний в доступній і короткій формі надати широкому загалу фактичний матеріал з метою розвінчати міф про походження росіян, викрити російських істориків-фальсифікаторів і ще раз довести, що росіяни ніколи не були «братами» українців, тим більше «старшими»; що вони не мають нічого спільного зі слов’янськими народами та, зокрема, привласнили самоназву «рускіє», що походить від імені української держави Київської Русі, до якої давні росіяни ніколи не належали.
http://entrus.[hidden]/_ld/0/4_Moskali_ne_rusk.pdf

Цитата:
«У кривавому болоті московського рабства, а не в суворій славі норманської епохи стоїть колиска Росії. Змінивши імена і дати, побачимо, що політика Івана ІІІ і політика сучасної московської імперії є не просто
схожими, а й тотожними…
Росія породжена й вихована у потворній і приниженій школі монгольського рабства. Сильною вона стала тільки тому, що в майстерності рабства виявилася неперевершеною. Навіть і тоді, коли Росія стала незалежною, вона й далі залишалася країною рабів. Петро І поєднав політичну хитрість монгольського раба з величчю монгольського володаря, якому Чингізхан заповів підкорити світ…
Політика Росії – незмінна. Російські методи і тактика змінювалися і змінюватимуться, але провідна зірка російської політики – підкорити світ і правити в ньому – є й буде незмінною. Московський панславізм – це лише одна з форм московського загарбництва.


Цитата:
Ще за передісторичних часів до північно-східного кутка Європи примандрував з Азії маленький угро-фінський народець. Величезний праліс на багнистому ґрунті відгородив той народець від усього світу так, що він відстав від культурного розвитку людства на багато століть. Наприклад, свою літературну мову почав творити аж у XIX столітті, від О. Пушкіна (1799– 1837), отже, на 800 років пізніше за українців.
Я живу на своїй, Богом даній, землі
Зображення
Grabber [1706] Офлайн
09 квітня 2012, 05:58
вибори вже близько...
Зображення
Зображення๏̯͡๏
Zarathustra [291] Офлайн
09 квітня 2012, 14:43
до чого тут вибори?
Я живу на своїй, Богом даній, землі
Зображення
Grabber [1706] Офлайн
09 квітня 2012, 14:50
бо як тільки вибори, так одразу й піднімаються питання національностей і мови...
в кого хрін довший...
Зображення
Зображення๏̯͡๏
Будівельник [72] Офлайн
13 квітня 2012, 10:25
Не напирайте на Zarathustra, він до виборів не причетний. Та й питання системне, до виборів його важко прив'язати. Бо від знання того, чи москалі є слов'янами чи ні, українське електоральне поле навряд чи зміниться.
Той, хто цікавиться історією добре знає, що великороси в своїй масі не є слов'янами. Основа їх етносу народи фіно-угорської групи. Це не погано і не добре. Так склалася історія. Ми ж не вважаєм тих же фінів неповноцінними тому, що вони не слов'яни. Ні. Навпаки, поважаємо, що цей народ зумів відстояти свою незалежність від більшовицької агресіїу свій час (на відміну від нас) і зумів економічно розвинути свою країну. Інша справа, навіщо великоросам знадобилось спотворювати свою історію і називати себе слов'янами, а свою країну Россією. Вся справа в історичній спадщині Київської Русі, яка не давала спокою імператриці Катерині 2, високоосвіченій німкені, що очолила молоду імперію. Вона розуміла, що її держава не має історичного фундаменту, на який можна опиратися при подальшій розбудові держави. Тому в її часи відбулося цілеспрямована фальсифікація історії Росії, яка спрощувалась тим, що на ті часи було дуже мало опублікованих історичних досліджень. Була взята спрямованість:1) цілковите відмежування від Золотої Орди, з якої бере витоки справжнє московське державотворення і 2) "наукове обґрунтування" витоків московської імперії з Київської Русі. Було знищено масу історичних документів, що хоч якимсь чином могло спростувати "нову історію". Було написано багато нових "літописів" які згодом, через 10, 20, 25 років почали "находити". Російські історики до цих пір не віддають їх на незалежну експертизу але в свої роботах все одно посилаються на ці фальшивки як на факт. Так ми отримали своїх "старших братів" , а також нових господарів наших етнічних земель.
Non-existent [348] Офлайн
16 квітня 2012, 08:06
Zarathustra написав:
від імені української держави Київської Русі, до якої давні росіяни ніколи не належали.

О_о
может и мне чет написать, с фантазией вроде все ок
Жизнь течет изнутри вовне. Следуя этой мысли, ты сам станешь истиной.
Vlad [13] Офлайн
17 вересня 2012, 22:21
Українська держава Київська Русь... Це було б так смішно, якби не було так сумно.
Може скіфи то теж українці, вони ж перетиналися зі слов'янами? І нічого дивного. Повидзьобували з різних історичних епох назв і граються. Київська Русь встановилася до 1000 року коли ні українців ні росіян, ні москалів не було. Були поляни, деревляни, радимичі та інші слов'янські племена, які на теперішній лад були б на зразок народів. Москалі, в глибинному розумінні цього слова, то жителі Великого князівства Московського, року десь 1300 заснування. Росіяни з'явилися з появою Російського царства у 1500, з подальшим перетворення потугами Петрика в імперію. Про часи появи українців я казати не буду, таке смішно розжовувати.
Те що Україна є нащадком Київської Русі ніхто не спростовує, але казати, що то древня Україна і в ній жили древні українці це вже борода. Те що хтось поперед нас втовпився заграбастати назви, самі винні. Саме трагікомічне у всій цій катавасії це те, що їх руйнівники переписаної історії кажуть, що ми не слов'яни, а наші - що вони.
Ritm [7] Офлайн
11 серпня 2015, 10:56
МОСКАЛІ – НЕ «рускіє» і НЕ слов’яни предположим, ну а мы кто сами? Козаки? Так почему все ходят в джинсах? Почему все ездят на машинах? Русские? Это те, за кого пил усатый палач во время празднования победы? Тоже мне большая радость. Славяне? То, где в корне слова стоит раб от английского (слэйв-раб)? Что-то перспективы не очень радужные, есть какие-нибудь ещё варианты? С кацапами все понятно, это генетически обусловленное (лишняя хромосома) подобие человека со всеми вытекающими от сюда, выводами. Именно потому они не способны к борьбе, к умственному анализу и прочему, на что способен обычны человек, но вот кто мы сами такие, вот этот вопрос меня волнует очень сильно. Если мы не кацапы, без лишней хромосомы, то почему не можем победить коррупцию после года, как на наших глазах, за эту идею (уничтожение коррупции и бюрократии, которая породила бандитизм во власти)расстреляли добрую сотню человек? Почему не можем отстроить дорог? Почему у нас 5 котлов и все молчат? Почему гривна упала в три раза по отношению к доллару? Потому что у нас на востоке АТО (не надо называть войной то, что официально войной не признанно. Война подразумевает разрыв дипломатических отношений с агрессором, введение ВП,ЧП и прочее, что не позволило развести такой бесспредел, который сейчас во власти), 30 000 идиотов с оружием, тогда почему нельзя пару авиа налетами (БУКи то уже вывезли все) разбомбить там все к чертям? Минские соглашения? Кому они нужны? Нам или Пете? Почему все это, с такими чистыми генами, с таким великим прошлым, происходит именно с нами, а не с какой-нибудь африканской страной, вот этот вопрос меня сильно волнует, никто не ответит мне, в чем причина?

P.S Думаю, что никто не ответит

Написать комментарии


Версія для друку
Модератори:
Podolya, Zarathustra, Мефодий
Повна версія
Povered by phpBB © phpBB Group
Wap themes Anv@r.all
Український переклад © 2005-2011 Українська підтримка phpBB