Форум міста Сміла

FORUM.SMELA.COM.UA - ЗАВЖДИ У КОЛІ ДРУЗІВ

Английский язык
ledymery [21] Офлайн
20 квітня 2021, 19:23
У меня абсолютно мало времени, чтобы ходить на занятия к репетитору. А для моей работы английский язык необходим. Вот нашла курсы по скайпу englishdom и занимаюсь уже три месяца, все нравится и цены хорошие: Englishdom
Natawa_luk [11] Офлайн
22 листопада 2021, 01:36
Зараз вчитися онлайн не складно, було б бажання і можливість. Я пройшов курси контекстної реклами у Львові - https://lviv.[hidden]/courses-itea/digit ... s-context/ Давно захоплююся цим напрямком, але не було можливості розвиватися самостійно. У ITEA багато класних програм навчання, викладачі все докладно пояснюють, а ще після проходження навчання школа може допомогти з пошуком роботи.
Карапуз [2] Офлайн
25 березня 2022, 21:48
Я тоже хочу пойти к репетитору, потому что надеюсь поступить в вуз Чехии https://verimm.com.ua/education/in-czech/ и нужно подтянуть знание языка. Но думала, может попробовать поехать в языковую школу? Никто не пробовал такой способ изучения? Есть ли смысл платить деньги за это или лучше пойти к репетитору?
Jod [37] Офлайн
11 травня 2023, 18:06
Для поступления в польские вузы тоже нужно хотя бы английский, поэтому если репетитор - то такой, который подтянет не только разговорный, но и термины какие-то специфические и т.д.
Ducatti [2] Офлайн
26 грудня 2023, 08:09
Абсолютно згоден із тобою! Якщо ти розглядаєш можливість вступу до польських вишів і потребуєш курсів англійської, які не тільки розвинуть розмовні навички, а й охоплять специфічні терміни, рекомендую звернути увагу на онлайн-курси англійської в Польщі від EnglishHouse. Це чудова можливість отримати комплексне навчання з досвідченими викладачами, які підготують тебе до успішного складання мовних тестів і вступу до університету. Успіхів у підготовці до вступу!

Написать комментарии


Версія для друку
Модератори:
Podolya, Eva, Незнайка
Повна версія
Povered by phpBB © phpBB Group
Wap themes Anv@r.all
Український переклад © 2005-2011 Українська підтримка phpBB