Форум міста Сміла

FORUM.SMELA.COM.UA - ЗАВЖДИ У КОЛІ ДРУЗІВ

Інтернет магазин (сайти)
Volidika [78] Офлайн
05 липня 2018, 14:34
Я любитель экономить деньги, но покупать много, так что обычно заказываю во всяких китайских магазина с доставкой этой компании http://ukr-china.com/ ибо так быстрее
Lubka [7] Офлайн
07 жовтня 2018, 23:29
А я хочу похвастатися своїми меблями. Зараз модно розробити дизайн в стилі лофт, ось і я піддалася на це. Меблі вирішила підібрати самостійно й чуть не згубила всієї затії. На допомогу мені прийшли на Арт-Пуф. http://art-puf.com.ua/shop/mebel-loft Вони допомогли і порадами, і зразками меблів. Саме в них я знайшла те, чого шукала. Їхні вироби розвіяли в мене ілюзію, що лофтові меблі - щось грубе, неотесане. Стильні стільці в стилі лофт зачарували мене! А крім них і кухонний стіл, і журнальний столик! Але стілець!..
Зображення
Monro [3] Офлайн
28 жовтня 2018, 00:00
Гарні меблі, я б собі придбала б.
arhipovaolga [1] Офлайн
13 жовтня 2020, 08:20
Лично я долго искала интернет магазин домашнего текстиля.
На одном из форумов женщина подсказала интернет магазин "На матрас". Там всё дешевле, чем на базарах и торговых павильонах, да и доставка НП выходит не дорого.
Сейчас собираюсь выбрать одеяло, ватное не хочу и буду смотреть силиконовые. Кстати, девчули подскажите пожалуйста какое выбрать?https://namatrac.[hidden]/odejala/silikonovie-odejala/
У меня двуспальная кровать, я часто мёрзну, а мужу постоянно жарко...
Lyuda-01-23-32 [12] Офлайн
06 серпня 2022, 22:42
Лічно я давно шукала де можна замовити якісну косметику для чоловіка в подарунок. І мені подруга порекомендувала цей https://fjpomades.com інтернет магазин. І знаєте, справді дуже чудовий сайт, вибір не маленький та щей від якісних закордонних компаній. Все на висоті.
Поперед.  1, 2

Написать комментарии


Версія для друку
Повна версія
Povered by phpBB © phpBB Group
Wap themes Anv@r.all
Український переклад © 2005-2011 Українська підтримка phpBB