Форум міста Сміла

FORUM.SMELA.COM.UA - ЗАВЖДИ У КОЛІ ДРУЗІВ

Компанії Google і Johnson & Johnson займуться створенням роботизованих хірургічних систем
Alex83 [381] Офлайн
01 квітня 2015, 08:49
КОМПАНІЇ GOOGLE І JOHNSON & JOHNSON ЗАЙМУТЬСЯ СТВОРЕННЯМ РОБОТИЗОВАНИХ ХІРУРГІЧНИХ СИСТЕМ


Компанії Google і Johnson & Johnson спільно займуться розробкою роботизованих систем, які будуть здатні проводити навіть автоматичні хірургічні операції.

Приєднання файлів:

PROMETHEUS_SURGICAL_ROBOT.jpg [50.24 Кб|Переглянуто 2079 разів]


Кадр з фільму "Прометей"


Команда проекту розробляє «платформу» для створення роботизованих асистентів, які зможуть допомогти лікарям під час проведення хірургічних операцій.

Johnson & Johnson виробляє велику кількість різного медичного обладнання.

Роль Google – створення нового програмного забезпечення та «заліза» для підвищення функціональності, розширення кола можливостей цього медичного обладнання.

Наприклад, корпорація може займатися розробкою відеосенсорів для роботів-хірургів, а також створювати програмне забезпечення для техніки.

Програма від Google буде виводити всю важливу інформацію про хід операції та стан пацієнта в одному місці, полегшуючи лікарям-людям проведення процедури хірургічного втручання.

Мета проекту, що отримав назву Life Sciences – збільшення точності проведення хірургічних операцій, зниження травматичних ефектів, скорочення термінів одужання пацієнта після проведення операції.

До проекту також буде залучено підрозділ Johnson & Johnson "Ethicon", спеціалісти якого вже близько 60 років працюють у сфері створення медичних приладів, зокрема, автоматизованих пристроїв для лікарів-хірургів.

В активі Google уже є кілька високотехнологічних проектів, серед яких – вітрові турбіни, дрони для роздачі Інтернету, а також автомобіль на автопілоті.


INSPIRED - МІНІСТЕРСТВО НАТХНЕННЯ

Написать комментарии


Версія для друку
Модератори:
kleber, флуд, sHk1
Повна версія
Povered by phpBB © phpBB Group
Wap themes Anv@r.all
Український переклад © 2005-2011 Українська підтримка phpBB