Форум міста Сміла

FORUM.SMELA.COM.UA - ЗАВЖДИ У КОЛІ ДРУЗІВ

Халявний wi-fi
_scorpio_ [1733] Офлайн
03 лютого 2013, 22:08
скоро эта тема окажется во флуде...
Зображення
sHk1 [1331] Офлайн
03 лютого 2013, 23:20
karbofos
А що тут думати?
Реально коли це стало незаконним розшарювати свій інет (я щось пропустив чи все ж нісенітниці)? А може в договорі між провайдером та клієнтом є такий пункт? (тік самого договору то нема).

Ще би сказав що ніззя свій інет використовувати в комерційних цілях. (як що проводити паралелі як ти наприклад з безкоштовним софтом. Але у випадку з халявним софтом про це прямо вказуєця і при інсталяції ти погоджуєся з відповідними умовами).

Людина нормальну пропозицію робе а ви клювати одразу. А стосовно всяких там хворих на голову... менше дурних балачок то й менше дурних думок у всяких виникатиме))
Зображення

Зображення
karbofos [319] Офлайн
03 лютого 2013, 23:59
Никто собственно и не запрещает. Хочешь раздавать, пожалуйста. С точки зрения пользователя, я только за ! Но в принципе, покупка пользовательского тарифа не подразумевает его дальнейшую продажу, перепродажу, бесплатную раздачу и т.д. Это само собой разумеется. Договоры, нормативные акты и прочая муть для этого не нужна. А как сама затея, то очень даже ничего. Лишь бы люди пользовались с умом, а не как у нас это обычно происходит.
Думать нужно головой!
_scorpio_ [1733] Офлайн
04 лютого 2013, 09:05
На даний момент договір між провайдером і клієнтом являється усним, і роздача і перепродажа клієнтського трафіку завжди була не бажана... Для перепродажу а також для фірм з великою кількістью комп-ютерів є інші тарифи... З фірмами заключається договір не в усній формі. Тому якщо клієнт надумав продавати свій інтернет, йому буде запропоновано інші умови співпраці. Це моя точка зору)

Добавлено спустя 1 минуту 56 секунд:

всі інші дії клієнт робе на свій страх і риск.
Зображення
Поперед.  1, 2

Написать комментарии


Версія для друку
Модератори:
_scorpio_, Глюк, teri, Misfits, karbofos, igora
Повна версія
Povered by phpBB © phpBB Group
Wap themes Anv@r.all
Український переклад © 2005-2011 Українська підтримка phpBB