Вік: 35
Повідомлення: 13
Подякував(а):3 раз. Подякували:42 раз.
Репутація:4 [ ? ]
Фото зроблені не лише за допомогою фотоапарату, а й ще якихсь технічних, оптичних чи інших допоміжних засобів.
Почну з себе. Якось обробляючи відео в відеоредакторі до мене прийшла ідея. Якщо відео, це фактично набір послідовних фотознімків з короткою витримкою, то що вийде, якщо привести їх до аналогу фото на довгій витримці? Тобто рух, проміжок часу відео зжати у статику, монолітний злиток відрізку часу. А вийде дещо дивне, дуже не схоже на те, з чого воно зроблене. Відеозаписи природи, хронік, випусків новин та інші цілком звичайні відео перетворюються або в кадри суцільної мішанини відеошуму, або в якісь холодні, "неживі" образи. Можливо це ще одне, хоч і мале, але проявлення ентропії на стрілі часу нашого буття.
Приєднані файли:
Marlboro
Додано: 19 вересня 2012, 20:42
Гість
Вік: 50
Повідомлення: 78
Подякував(а):58 раз. Подякували:66 раз.
Репутація:1 [ ? ]
какие то они сцыкотные
Grabber
Додано: 19 вересня 2012, 20:54
Гуру
Повідомлення: 1706
Подякував(а):1207 раз. Подякували:2070 раз.
Репутація:69 [ ? ]
silent hill fear
позітівне лайно короч...
_________________ ♦ ♣ ♥ ♠ ๏̯͡๏
dgd
Додано: 19 вересня 2012, 23:03
Частий гість
Вік: 23
Повідомлення: 106
Подякував(а):16 раз. Подякували:20 раз.
Репутація:0 [ ? ]
Флюорография? )
Vlad
Додано: 19 вересня 2012, 23:18
Щось писав
Grabber написав:
silent hill fear позітівне лайно короч...
Позитивність чи негативність другорядні, якщо не третьорядні поверхневі показники. Для мене важливо не картинка сайлент хіл, а те, чим це було і чому таким стало.
dgd написав:
Флюорография? )
Ну, якщо тільки у переносному сенсі. =)
Kittan
Додано: 20 вересня 2012, 00:00
Постійний житель
Вік: 31
Повідомлення: 279
Подякував(а):60 раз. Подякували:83 раз.
Репутація:6 [ ? ]
Vlad написав:
Для мене важливо не картинка сайлент хіл, а те, чим це було і чому таким стало.
То виклав би фото для порівняння чим було і чим стало. А то якось так не прикольно дивитись на щось що схоже на шум чи то щось розмите і не зрозуміле
_________________ Говорят, музыканты - самый циничный народ
Vlad
Додано: 20 вересня 2012, 12:49
Щось писав
Kittan написав:
То виклав би фото для порівняння чим було і чим стало. А то якось так не прикольно дивитись на щось що схоже на шум чи то щось розмите і не зрозуміле
Чим були ці фото - не інші фото, а відео. Я ж написав спочатку. Це знімки відрізків відеозаписів, в основному телебачення (Діскавері, Техно24, Нейшнл Джиографікс), а деякі просто випуски новин рандомно увімкнених і сфотографованих. Я не запам'ятовував і не шукав конкретні назви того, що йшло на той момент по тв. Та й взагалі, що в даному випадку дала б конкретика? Це потрібно було б ще й конкретні секунди початку і кінця зйомки записувати. В основному то є сюжети про природу, будівлі, наукові винаходи, історичні документалки. Загалом те, що ніяким чином не містить негативу. Те що я виклав ще не дуже схоже на шум, в порівнянні з іншим. І в кожнім з цих фото я бачу певні образи, маю певні асоціації, це не як хавати готову картинку де все відразу ясно. Як фото відзняте у сні, я би так сказав. Жодне з них для мене не є "незрозумілим нічим". Тут ще важливо в кого яка фантазія, і хто що любить. Ось наприклад два фото суцільного шуму:
Приєднані файли:
Mirzelle
Додано: 20 вересня 2012, 16:14
Главный модератор
Вік: 36
Повідомлення: 451
Подякував(а):293 раз. Подякували:565 раз.
Репутація:27 [ ? ]
Ну в принципі маючи певні уявлення про те, як змішуються кольори, то можна було б одразу здогадатися що вийде в результаті. Подобне в мене виходило, коли я в дитинстві всі фарби ляпала на папір і розозила...
_________________ Dead Is The New Alive
Grabber
Додано: 20 вересня 2012, 18:29
Гуру
Повідомлення: 1706
Подякував(а):1207 раз. Подякували:2070 раз.
Репутація:69 [ ? ]
короче тобі в пінчук арт центр дорога... у ніх там своя атмосфєра...
_________________ ♦ ♣ ♥ ♠ ๏̯͡๏
_scorpio_
Додано: 20 вересня 2012, 20:51
Администратор
Повідомлення: 1733
Подякував(а):318 раз. Подякували:520 раз.
Репутація:25 [ ? ]
Додано: 21 вересня 2012, 19:13
Щось писав
Grabber написав:
короче тобі в пінчук арт центр дорога... у ніх там своя атмосфєра...
Те що я виклав неформат я і без тебе знаю. І те, що тут загалом не та аудиторія теж. Але бачу, що люди цікавляться фото, саме тому і створив окрему тему для неформату, якщо він присутній. Дехто фотографує через додаткові скляні вироби, через саморобні, незвичної конструкції фільтри і об'єктиви, та багато чого іншого, що не можна вважати просто фото. Є чим підтримати тему? Буду радий подивитися, а ні - то немає чого флудити. Набирати на клавіатурі усі вміють.
mandrivnuk
Додано: 01 червня 2017, 10:51
Щось писав
Повідомлення: 6
Подякував(а): 0 раз. Подякували: 0 раз.
Репутація:0 [ ? ]
а що це на фотографіях*
_scorpio_
Додано: 08 вересня 2017, 00:13
Администратор
Повідомлення: 1733
Подякував(а):318 раз. Подякували:520 раз.
Репутація:25 [ ? ]
Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі